Hello.

Vi er søsken, venner og enige om at vin og gode råvarer er livet.

Christian er rågod på råvare etter å ha jobbet over 10 år i dagligvare og tatt fagbrev innen både fisk og kjøtt. Frem til nylig var han ferskvaresjef på Jacobs på Holtet og står stolt med fem NM-titler innen sjømat- og butikkslakterfaget. Han er en skøyer av rang, og fytti som du får gjennomgå dersom du er innenfor 10 meters radius. Han hater regnskap, elsker Mont d’Or og har et enormt hjerte.

Rebecca er utdannet sivilingeniør fra indøk på NTNU og har jobbet som management consultant i Sprint Consulting. I 2023 ble hun utdannet sommelier ved Kulinarisk Akademi og jobbet høsten 2024 på vingården til Chiara Boschis i Barolo. Hun jazzer rundt som servitør på Kolonialen Bislett i ny og ne, og er useriøst opphengt i pent bestikk og fine glass.

Høsten 2025 sa vi begge opp jobbene våre med ett tydelig mål - ta den norske vinscenen med storm. Joho let’s go.

@drueclasen